האכלת לילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

12/09/2016 | 21:34 | מאת: נטלע

שלום רב ביתי בת 2.2 מאז שהייתה בת חודש וחצי לא קמה להאכלות לילה ב3 החודשים האחרונים קמה כמעט כל יום ב5 ומבקשת בקבוק אציין שאוכלת טוב מעל האחוזון אמרו לי שכבר בגיל הזה אני צריכה לגמול אותה מהבקבוק כיצד לפעול? האם לתת ? לנסות לגמול? מרגישה שיש לי עולל בבית

מאחר וההתעוררות ובקשה לבקבוק היא משהו חדש יכולה להיות סיבה של חלומות רעים שמעוררים אותה ואז הבקבוק מרגיע, נסי למצוא דרכים אחרות להרגיעה למעט בקבוק, כמו כן בגילה את יכולה להסביר לה שאין בקבוק בלילה, אם את לא מעוניינת לגמול לחלוטין אפשר לנסות רק לדחות את הבקבוק לשעה יותר מאוחרת, את יכולה לנסות לומר לה שבקבוק תוכל לקבל בבוקר ועכשיו זמן לישון אולי ההבטחה לבקבוק תספיק. בכל אופן קחי בחשבון 2-4 לילות לשינוי להתרחש ועלייך להיות עקבית עם איזו החלטה שתבחרי. זה חשוב ביותר. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות