בעיית שינה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

12/09/2016 | 09:51 | מאת: אלית

שלום! תינוקת בת חמישה וחצי חודשים נרדמת עצמאית במיטתה, לא מצליחה לאמץ סדר יום עם שינות קבועות ושינה איכותית בלילה. לעיתים ישנה 4 שעות ביום ולעיתים מתעוררת כל חצי שעה ובלתי אפשרי להחזיר אותה לשינה. שנת הלילה שלה כמובן מושפעת מאוד מזה והיא מתעוררת המון לעיתים בצרחות והיסטריה של עייפות יתר. כבר מעל חודשיים שאנחנו לא מצליחים להוציא אותה מהמעגל הזה של חוסר השינה. בבדיקת רופא הכל תקין מבחינה פיסית.

שלום אלית. מה שאת מתארת נשמע כמו פספוס של חלונות השינה שלה לאורך כל היום. חשוב לעקוב אחריה ולנסות לתפוס את סימני העייפות המוקדמים, סימנים כמו שפשוף עיניים הם סימנים מאוחרים מדי, לכל תינוק סימנים אישיים שלו אך נסי לבחון אותה ולזהותם. כמו גבות אדומות, ירידה ברמת הפעילות, מלמול ותפיסת קבוצת שיער או פינת חיתול וכו'. אם עדיין מתקשה לזהות את החלונות שלה יכולה להעזר בטבלת חלונות השינה שמכוונת לממוצע של תינוקות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות