התעוררויות מרובות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

27/07/2016 | 20:09 | מאת: אמאעייפה

שלום בחודשיים האחרונים ביתי בת השנה וחצי מתעוררת פעמיים- שלוש בלילה ומצליחה להירדם בחזרה רק עם בקבוק תמ"ל. לפני כן הייתה ישנה בלי לאכול בלילה. כעת אם לא אוכלת פשוט לא נרדמת . מה ניתן לעשות? תודה

מעל גיל שנה את יכולה להסביר לה (לפני שהולכים לישון בערב) שהיא ילדה גדולה ולא צריכה בקבוק בלילה. כאשר היא מתעוררת להזכיר לה שהיא ילדה גדולה שלא צריכה בקבוק בלילה, למרות שבוכה ואני בטוחה שאת עייפה החשוב ביותר הוא להיות עקבית ועיקשת אין בקבוק בלילה, יהיו 2-3 לילות קשים בהם תהיה הפנמה של המצב, אם את לא נשברת היא תבין. ככל הנראה לפני כחודשיים כאשר המצב הזה התחיל היה טריגר כלשהו, אם הייתה חולה או כל שינוי משמעותי בחייה, התחילה מסגרת חדשה או סיימה מסגרת מוכרת, מעבר דירה וכו'. אם תהיי עקבית לאחר 3 לילות קצת קשים היא אמורה להבין ואז לא להתעורר יותר לבקבוקים בלילה. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות