שנות יום קצרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

07/12/2015 | 21:34 | מאת: מורן

שלום ליועצות, הבן שלי בן 10 חודשים, ישן שנת בוקר כ 40 דקות ושנת צהריים בין 40 דקות לשעתיים. שאלתי היא לגבי שנת צהריים- אם הוא מתעורר לאחר 40 דקות, האם זה בסדר שאחזיר אותו לישון? הוא עדיין ישנוני ונרדם שוב בקלות. אני שואלת מכיון ששמעתי ממקור אחר שאם אני מרדימה אותו שוב זה יכול לפגוע בהמשך בשנות היום שלו ושעדיף להקים אותו כאשר מתעורר. תודה רבה

הי מורן. אם נרדם בקלות וישן עד שעתיים סה"כ זה בסדר להחזיר לישון אם מתעורר כשמתעורר שמח וטוב לב לא חייבת להחזיר לשינה, אני מניחה שהוא בשלבי ויתור על שינת אחה"צ ולכן זה קורה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות