שינה לא רצופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

28/10/2015 | 14:48 | מאת: הילה

שלום, האם בן 4 חודשים וחצי צריך לישון שינה רצופה כל הלילה? הבן שלי ישן בערך משעה 7-8 בערב ועד 1-2 בלילה ואז קם כל 3 שעות לאכול. ניסיתי לתת לו כמות גדולה יותר של אוכל לפני השינה, אך זה לא עוזר, הוא עדיין קם כל 3 שעות לאכול. האם זה תקין או שבגיל הזה הוא כבר אמור לישון לילה רצוף?ואם זה בסדר שהוא קם כל 3 שעות לאכול, באיזה גיל הוא אמור להתחיל לישון לילה שלם רצוף?

שלום הילה. בן 4 חודשים שישן ומתעורר במהלך הלילה בין פעם אחת לפעמיים אוכל וחוזר לישון נחשב כישן לילה שלם. זה מצוין. ויכול להיות עם התעוררות של פעם אחת בלילה גם עד גיל שנה. אחרי גיל 6 חודשים אם את לא מעוניינת שיאכל בלילה פשוט תתני במהלך היום יותר אוכל ובלילה גם אם מתעורר אל תאכילי, תרגיעי בצורות אחרות אך לא אוכל ולאחר מספר לילות ילמד. זה כמובן תלוי ברצון שלך לגבי הנ"ל. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות