לא רוצה לישון במיטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

22/06/2015 | 21:28 | מאת: חן

היי ביתי בת שנתיים ושלושה, הייתה הולכת לישון יפה במיטה שלה. בשבוע האחרון לא מוכנה בשום אופן לישון במיטה. או בסלון או במיטה שלנו. ניסיתי להתעקש איתה ולהסביר לה ובמשך שעה היא לא נשברה. בכתה ולא הייתה מוכנה בשום אופן לשכב.. מה עושים?

מאחר ואת מספרת שישנה טוב והעניין קרה בשבוע האחרון האם יש מצב שבמהלך השבוע האחרון קרה משהו חריג? לדוגמא: האם הייתה חולה ופינקתם אותה בסלון ו/או במיטתכם? מה שאפשר לעשות זה להיות איתה בחדר שלה עד שנרדמת. בכל מקרה התחלתם נכון בכך שהסברתם ולא נתתם לה לישון אחרת אבל היא שברה אותכם עם הבכי שלה וזה קילקל לכם. תמשיכו להיות איתה, כשבוכה אפשר להרגיעה אך לא להשבר ולא לתת לה "לנצח" בכך שאתם בסוף כן מאפשרים לה לישון היכן שרוצה, יהיה לילה אחד קשה אולי שניים והיא תוכל להפנים שאתם איתה אבל רק במיטה שלה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות