תינוק מתעורר הרבה בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/03/2021 | 23:48 | מאת: מאיה

בן 5 חודשים ישן בחדר לבד נרדם סביבות 19.30-20.00 וישן די רגוע עד חצות ואז מתחיל לעשות קולות ולרטון, מזיז ראש לצדדים, בועט עם הרגליים וכו. בלי לפקוח עיניים. אנחנו לא ניגשים ישר ולפעמים רואים במוניטור שמצליח להירגע אבל בדר"כ הוא מתעצבן ונהיה ממש נסער אז ניגשים. לפעמים זה מוצץ שברח, לפעמים רק להניח יד מרגיע אותו...ניסינו להאכיל כשזה מתחיל מתוך מחשבה שרעב וזה לא עוזר. יש לילות שזה קורה כל שעה! לא מבינים מה מפריע לו? נ

תמיד כמובן כדבר ראשון ממולץ לוודא שאין בעיה רפואית. יכול להיות שהוא חווה ביעותים ואת מתארת שזה קורה בעצם כל לילה באותה שעה. ההמלצה היא לנסות לשבור את מעגל הביעות. כ-20-30 דק' לפני שזה קורה כלומר נגיד בסביבות 23:30 בצעו הערה חלקית שלו. ותראו אם זה עוזר.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות