התעוררות משינת צהריים בבכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

26/11/2020 | 17:50 | מאת: אורית

שלום. בן 1.4, כל פעם שמתעורר משנצ, לא משנה כמה ישן, מתעורר בבכי ולוקח זמן להרגיע אותו ורק בידיים בערסול בעמידה...יש לך רעיון למה זה קורה? אין סיבה נראית לעין. האם זה משהו נפוץ? רק שלב שיעבור? זה נמשך כבר תקופה ממושכת. אומנם הוא היה אתי בבית עד ספטמבר ורק אז נכנס לגן אבל זה התחיל עוד קודם. תודה.

קצת מוזר שאת מתארת דווקא בשנ"צ אשמח לדעת פרטים נוספים על מנת לעזור. האם זה כל יום באותה שעה קורה? האם התרחשו בחודשים האחרונים שינויים גדולים בחייו? 0507422038

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות