בת שבועיים לא ישנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

13/08/2020 | 07:25 | מאת: לילי

קטנטנה רוב היום לא ישנה.. פרט לשנת צהריים שאז כבר מותשת. לא נרדמת לבד אלא על בקבוק או בנדנוד וגם אז שנתה קלה מאוד אם מעבירים למיטה מתעוררת מיד. נראת עירנית וחיונית לפעמים מתעצבנת על משהו אבל רוב היום לא בוכה אלא פשוט לא ישנה.. שומרים על לו"ז האכלה קבוע, מקלחת לפני השינה שגם אז מתקשה להירדם אלא רק לקראת 10 11.. ואז ישנה ממש טוב עד 6 7 עם האכלות כמובן אבל בלי צורך להרדים.. איך ניתן לעזור לה לישון?

בגיל שבועיים כל מה שהיא צריכה לעשות זה לאכול ולישון, השינה היא סביב השעון, ברגע שהיא מתעוררת אחרי שעה כבר להחזירה לשינה אם ממש לא נרדמת לחכות עוד 10-15 דק' ולנסות שוב עד "שתפלי" על חלון השינה שלה, סימן שיכול לעזור לסמן לך שזה הזמן לשינה הן גבות אדומות. עיטוף זה משהו נוסף שמאוד יכול לעזור לה לישון על הגב עם להרגיש כמו על הבטן או בידיים. ישנם סרטוני הסברה על דרך העיטוף שניתן למצוא באינטרנט. בכל מקרה בגיל שבועיים אינה צריכה חשיפה לגירויים רבים ובאמת רוב הזמן אמורה "לבלות" בשינה. מזל טוב

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות