בת חצי שנה מתעוררת הרבה בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

14/12/2019 | 23:05 | מאת: בת חצי שנה מתעוררת הרבה בלילה

היי בת חצי שנה נמצאת בגן שהיא לא ישנה שם מספיק טוב, ישנה פעמיים במשך חצי שעה ולעיתים ממש רחוקות מצליחה לישון שעה רצופה. אחר הצהריים היא מאוד עייפה אני מקלחת אותה בסביבות 18.00 והיא נרדמת כבר בסביבות 18.30-19.00. עד לפני כחודש היא הייתה קמה פעם אחת ב 4 לפנות בוקר לאכול אך לאחרונה הקדימה כל פעם את זמן ההאכלה ל 12 בלילה ואף ל 11 בלילה, מדוע זה קורה? ואיך ניתן לגרום לה לישון שינה יותר רצופה?

יתכן שלאורך היום אתם מפספסים את חלונות השינה שלה. (נסי בסוף שבוע כשהיא לא בגן) לשים לב לסימני עייפות מוקדמים (פיהוק ושפשוף עיניים זה סימן שפספסת וזה מאוחר מדי) כשאת מזהה סימנים מוקדמים שהם אינדיווידואליים לכל תינוק זה הזמן להשכיבה לישון. סימנים שיכולים להיות הם גבות אדומות, ירידה ברמת הפעילות, מלמול של משהו באצבעות. בנתיים את יכולה להיעזר בטבלת חלונות שינה לפי גיל. היא אמורה לישון 3 שינות במהלך היום.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות