ילד בן 2.8 ללא שינה עד שעות מאוחרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

05/11/2019 | 22:14 | מאת: אע

מזה כחודש הילד משום מה ובאופן מפתיע לא מוכן לישון בשום צורה כל לילה עד 22.000 מטייל נכנס יוצא מדבר ממציא תירוצים מה עושים ? איך להרדים?

האם לפני חודש היה איזה שהוא שינוי שעשיתם? האם התחיל גן חדש? עברתם דירה? נוסף לו אח חדש? או כל שינוי גדול אחר? זו יכולה להיות סיבה. סיבה נוספת היא שהוא בגיל שמפחד לפספס מה שקורה כשהוא הולך לישון. אז אפשרות אחת היא להחשיך את הבית ושכולם יכנסו למיטות "וילכו לישון" עד שהוא ירדם. לכל הקימות של עוד מים, פיפי,חיבוק ונשיקה וכו׳ זה הפחד לפספס /להיות לבד בחדר. אפשר ללכת לקנות איתו בובה שיוכל לישון איתה במיטה ותשמור עליו בלילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות