ילדה בת 2.5 ובעיות שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

04/10/2019 | 19:49 | מאת: משה

כל פעם בהרדמה אני יושב עם הילדה עד שנרדמת כ20 דקות, כל לילה הילדה מתעוררת והולכת מהמיטה שלה למיטה שלנו היא ונכנסת לישון. איך להימנע מהישיבות האלה כל לילה (הילדה לא מוכנה לישון לבד) ואיך לגרום לה לא ללכת למיטה שלנו

זה שאתם מרדימים במיטה שלה זה מצויין. יכולים לעזור לה להישאר במיטה שלה בעזרת חפץ מעבר לדוגמא תלכו איתה לחנות שתיקנה בובה שתשמור עליה במיטה שלה בלילה. הבובה ישנה רק במיטה שלה ולא עוברת למיטה שלכם. כמו כן וזה חשוב להתמיד ולא פעם ככה ופעם ככה. כל פעם שהיא באה למיטה שלכם להחזיר אותה למיטה שלה. אם תהיו עקביים כל פעם שהיא באה להחזיר אותה היא תבין.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות