תינוק בן 5 חודשים הפסיק להירדם עצמאית

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

17/07/2019 | 12:55 | מאת: שני

שלום, בני כיום בן חמישה חודשים, עד גיל 3 חודשים היה נרדם תוך דקה כאשר הייתי מניחה אותו עם חיתול ומוצץ , מאז שהוא ער יותר זמן במשך היום הוא לא נרדם לבד, המשכתי לנסות להרדים במיטה ללא הצלחה, כשהייתי מרימה ומנענעת קצת היה נרדם וניתן להניחו במיטה. יש הרבה מקרים שאני מניחה אותו על הצד כי הוא מעדיף ככה ומתוך שינה הוא מתהפך על הבטן ולא מצליח להירדם והכל מתחיל מההתחלה. הוא מאוד סקרן והכל מאוד מעניין אותו שזה נפלא, אך מאוד מקשה על ההרדמות, גם כשאני ממש מחשיכה את כל החדר . אני מאוד רוצה שיחזור לישון עצמאית כפי שעשה מהלידה.. אשמח להכוונה האם יש דרך חזרה. כל מה שציינתי מתייחס להרדמה במהלך היום. בלילה הרבה יותר קל, אני מניקה אותו בשקט בחדר ולרוב נרדם תוך כדי.

שימי לב שחלונות השינה משתנים עם הגיל. הסיכוי הגבוה שאת מפספסת את חלונות השינה שלו. נסי לשים לב אליהם

17/07/2019 | 14:55 | מאת: שני

האמת שאני עוקבת מאוד, וברגע שמראה קצת סימני עייפות אני מנסה להשכיב אותו לישון. הוא ער בדר"כ בין שעה ושלושת רבעי לשעתיים.

אז תמשיכי עם מה שאת עושה. לאחר קפיצת גדילה והתאפסות על שעות חדשות של שינה הוא יחזור לעצמו.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות