תינוק בן שלושה חודשים מתעורר בבכי

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

15/05/2019 | 13:56 | מאת: הללי

טלי שלום. בני בן 3 חודשים, ניזון מהנקה מלאה. לא ישן בשעות קבועות ומתעורר גם בלילה וגם ביום כל שעתיים לאכול. לאחרונה אני מנסה לעשות טקס שינה אבל במהלך היום באופן קבוע הוא 20 דק בבכי קורע לב. אציין שאני לידו כל הזמן הזה ככה שלא בגלל שאני נעלמת לו מהעיניים. בנוסף, ניסיתי גם להרדים בעגלה ברחוב וגם אז מתעורר בבכי אחרי 20 דק. מה לעשות? זה פוגע בחיוניות שלו במהלך היום (כל הזמן עייף ובוכה) ובשינה שלו בלילה. תודה רבה רבה מראש. אמא מודאגת ועייפה.

נראה שאת מפספסת את חלונות השינה שלו במהלך היום וזה משפיע על השינה גם ביום וגם בלילה. תנסי לזהות את סימני העייפות העדינים ולהשכיב לידון לפני שאת משכיבה בדר"כ. בגיל 3 חודשים אמור להיות ער בין שעה לשעתיים בין כל שינה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות