שינת יום בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

30/04/2019 | 14:19 | מאת: ורד

היי, הבן שלי בן 3 חודשים, ישן מצויין בלילה ואף התחיל לאחרונה "לבקש" להתחיל את הלילה סביבות שמונה בערב ובמהלכו מתעורר מקסימום פעמיים לאכול עד הבוקר. נרדם בד"כ לבד ומאוד מהר. מצד שני התחיל שינוי לרעה במהלך היום. עד לפני כשבועיים היה ישן במהלך היום לפחות פעם אחת עד פעמיים שינה ארוכה של שעתיים לפחות אך כעת מתעורר ממש כל 10-15 דקות בבכי. לרוב אני מצליחה להרדים חזרה אבל הוא ממשיך להתעורר כל אותם פרקי זמן. מעבר לעובדה שהוא לא ישן מספיק ביום אני גם מותשת כי זה לא מאפשר לי קצת לנוח בעצמי או לנצל את הזמן לעיסוקים שוטפים. יש לציין שאם אנחנו בתנועה, טיול בחוץ או שוטטות כלשהי, הוא יכול לישון יותר, אבל גם בקושי שעה. מה אפשר לעשות? תודה מראש!

לפי התיאור שלך כנראה שאת מפספסת את חלונות השינה שלו. תנסי להרדים לפני הזמן שאת מנסה. בגילו צריך להיות ער בין שעה לשעתיים כל פעם ש-ער. ושאר הזמן ישן

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות