התעוררויות לקראת בוקר ב-4 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

17/04/2019 | 09:35 | מאת: ליסה

שלום, הבן שלי בן 4.5 חודשים. לפני שבועיים התחיל להתעורר יותר לקראת הבוקר: לפני כן היה ישן רצוף עד 3-4 בבוקר, קם פעם אחת לאכול ואז ישן עד שבע וחצי בערך. מאז גיל 4 חודשים הוא מתעורר באיזור שתיים וחצי-שלוש,ואז שוב כמו שעון ברבע לחמש ואז קם סופית בשש וחצי. כשניסיתי להרדים בלי ציצי הוא התעורר שוב אחרי 45 דק בחמש וחצי, ושוב בשש וחצי. איך מרגילים? והכי חשוב- האם זה שלב שיעבור גם מעצמו בלי התערבות? רק אציין שבמהלך היום לא היה שינוי בשגרת השינה, והוא נרדם בעצמו במיטתו באופן כללי (בלי ידיים וכו'). תודה רבה!

יכול להיות משבר קפיצת גדילה. זה אכן זמני ברגע שמתאפס על כמות אוכל גדולה יותר.

18/04/2019 | 12:23 | מאת: ליסה

תודה רבה יכול להיות קפיצת גדילה שנמשכת כבר כעשרה ימים? ...

כן. שימי לב כשמתאזן על הכמות המוגדלת של כלכלה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות