תינוק בן חודשיים לא ישן טוב

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

07/04/2019 | 10:15 | מאת: לי

אמא לתינוק בן חודשיים, רגיל לאכול כל שעתיים-שלוש. העיניין הוא שביום ישן בתנומות כמו שצריך של שעה ככה ומתעורר לאכול, אבל בלילה קם כל שעתיים-שעתים וחצי ומבקש לאכול. ישר איך שפותח עיניים מתחיל לצעוק ונירגע רק עם אוכל. זה בעיטוף הצליח לישון 5 שע' פעם אחת ומאז פחות עובד אולי כי עוטפת חזק מספיק, זז המון בלילה. עדיין אין לו סדר יום וטקס השכבה. מה ניתן לעשות שישן יותר, אני עייפה מאוד

שעתיים שעתיים וחצי זה בסדר מאחר ומעלה כך את הכמות שאוכל. אם יונק לאחר כשבוע הכמות חלב עולה והרווח של השינה מסתדר שוב עד לפעם הבאה. אם אוכל תמ"ל תנסי להכין יותר בבקבוק. אפשר להכין בקבוק מראש עם כמות המים+מנה מוכנה של תמ"ל וברגע שמתעורר נשאר רק לשפוך לנער ולתת וכך לצמצם את זמן הבכי למינימום.

07/04/2019 | 21:58 | מאת: לי

תודה, מעל 120 שהוא אוכל עכשיו, פשוט פולט הכל גם עם גרפס. אני שומעת על בנות שבגיל חודשיים ישן לילה שלם, זה אפשרי בכלל?

ישנם תינוקות שישנים לילה שלם. אבל הרוב זקוקים לתזונה גם בלילה. במיוחד בכמויות קטנות של מזון. הוא רק בן חודשיים ממש קטן. עוד קצת וכמות האוכל תעלה וזה ישתפר.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות