תינוקת משנה מנח בשינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

22/03/2019 | 21:58 | מאת: טל

הי, מזה מספר ימים שמנו לב שהתינוקת שלנו (8 חודשים) משנה את המנח שלה במהלך השינה כך שאנו מוצאים אותה שוכבת במנח שזז 90 מעלות מהמנח בה נרדמה, כלומר לרוחב המיטה (תמונת שלב בסולם). למרות שהמחזה חמוד אנו חוששים שהיא נבהלת מהסיטואציה בה היא נמצאת כאשר היא מתעוררת בלילה לבקבוק ובכלל שמנח כזה גורם לה ״להיתקע״ ומגביל את חופש התנועה שלה וכך פוגע באיכות השינה שלה. אשמח לקבל חוות דעת וטיפים בנושא.

אל תדאגי הכל בסדר. גם את משנה תנוחה בלילה בשינה. אם היא לא בוכה וקוראת לך לעזרה אין לך מה לדאוג.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות