תינוק בן חודשיים זז לא הפסקה בשינת לילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

22/03/2019 | 21:38 | מאת: ללי

טלי שלום, בני בן החודשיים זז ללא הפסקה ומשמיע קולות בשינת הלילה (בניגוד לכך, בבוקר ובמהלך היום הוא ישן רגוע ולא משמיע קולות). כאשר אני מחזיקה אותו על הידיים בלילה והוא נרדם עלי הוא ישן שינה רגועה ולא משמיע קולות. האם יש הסבר לכך? מה עלי לעשות? האם זה אומר שבזמן שהוא זז ומשמיע קולות הוא לא ישן בעצם? אציין כי בכל מקרה הוא מתעורר לחלוטין (בוכה קלות) כל שעתיים בערך לאכול, אבל בזמן שישן לכאורה הוא לא בוכה. תודה רבה לך מראש.

לרוב ניתן לצמצם את התזוזות שגורמות לו להתעורר ע"י עיטוף ולעזור לו לישון טוב יותר. לגבי הקולות בד"כ מתחיל בסביבות 4 חודשים הקשקושים והשמעת קולות. כל עוד זה לא בכי ממש אין צורך לגשת או להפריע. יכול לקשקש עם עצמו גם שעה ואז לחזור לישון.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות