התעוררות בחמש בבוקר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

16/03/2019 | 09:46 | מאת: א

בן כמעט שנתיים, כבר מעל חצי שנה מתעורר בסביבות חמש בבוקר ומסיים את הלילה. ישן שעתיים בצהריים( באחת עד שלוש) הולך לישון בערב בסביבות שבע וחצי. האם יש דרך לאחר את התעוררות הבוקר? פשוט מחמש בבוקר עד אחת זה המון שעות ערות... תודה

ממליצה לנסות מנורת לילה על טיימר. את הטיימר תכווני לרבע שעה אחרי שעת ההתעוררות שלו. אם מתעורר בחמש תכווני לחמש ורבע. כשמתעורר אומרים לו הנה תראה האור עדיין ישן. כשהאור יתעורר אז גם אנחנו יכולים. וכל זמן זה תנסי להשאר במוד של לילה ותנסי להרדים (זה לא יצליח -אבל!!!!) הוא יתעורר ויחכה בסבלנות שהאור ידלק כל 3-4 ימים תאחרי את השעון בעוד 10 דק' עד שתגיעי לשעה שאת מעוניינת שיתעורר בה. לאט לאט הוא ישן ליותר זמן וגם אם לא הוא ימתין לאור.... לרוב בסבלנות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות