זווית השכבה על הגב בעגלה/עריסה ביילוד

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

13/02/2019 | 19:21 | מאת: ירדן

שלום, רציתי לדעת מה זווית ההשכבה הרצוייה ביילודים מגיל 0 עד 4 חודשים? האם יש צורך בהגבהת פלג הגוף העליון ,(ואם כן אז לאיזו זווית) או שיכולים לישון על הגב ב180 מעלות? תודה!

אין בעיה להשכיב ב180 מעלות אין צורך בהגבהה למעט מקרים של רפלוקס בהן יש המלצה להגביה את המזרן לזוית של בין 30 ל 45 מעלות. אם את/ה מעוניינ/ת בהגבהה אין על כך שום איסור. ההמלצה היא לשים סדין או מגבת מקופלים מתחת למזרן להגבהה לפי הצורך.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות