התינוק מתעורר כל שעתיים בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

04/02/2019 | 06:55 | מאת: מרדכי

שלום רב, תינוק בן 9 חודשים. התחלתי לפני שבוע וחצי חינוך להירדם לבד. בהתחלה היה קצת בכי אבל כל דקה בערך נכנסתי להרגיע אותו. כעבור מספר ימים הזמן להירדמות ירד. הבעיה היא שהוא קם כעבור שעתיים שלוש וככה כל הלילה. אנחנו מנסים לבסס האכלה אחת מרכזית בלילה ובהתחלה נראה שזה עבד אבל בימים האחרונים חלה רגרסיה והוא מתעורר בבכי כל 3 שעות. בנוסף הוא עושה הרבה יותר פיפי בלילות האחרונים מבעבר עד למצב שצריך להחליף לו חיתול באמצע הלילה (דבר שלכשעצמו מעורר אותו). רגע לפני שנתיים, אשמח לעצות תודה.

התחלת טוב ואתה צריך להמשיך. רגרסיה חחה מאחר וזה שינוי ממה שמכיר וסוג של בדיקת גבולות. חשוב להתמיד בדרך שבחרת ולהראות לו שזה לא משתנה. ברגע שיבין שהכל אותו דבר ועקבי הוא יבין. לגבי כמות השתן שעלתה. תנסה לתת הרבה יותר נוזלים במהלך היום ומאחר הצהריים קצת פחות. כך מומלץ גם לפני תהליכי גמילה מטיטולים. אם מקבל גם מים וגם תמ"ל אפשר לוותר על המים.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות