קולות לפני השינה של תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

14/01/2019 | 13:06 | מאת: דניאלה

בתי בת 10 חודשים נוהגת לאחרונה להרדים את עצמה לבד במיטה עם קולות (הברה רציפה aaaaaaa ולפעמים עם הרעדת שפתיים תוך כדי הצמדתם ונשיפה) מעבר לכך שזה עושה לי כאב ראש (שולי) ומפריע לבכור,כמעט בן 3, להרדם (זה מה יש), אני חוששת שזה עלול ליצר הפרעות שינה בעתיד אצל הקטנה. יש לציין כאשר היא נרדמת ב20.00 היא ישנה טוב כל הלילה ומתעוררת לקראת 5.00. (כך גם לעיתים זה בצהריים) האם יש ממה לדאוג?

ממה שאת מתארת היא פשוט מרדימה את עצמה. דומה לרכש הלבן שששששששש שאנו עושות כדי להרדים את תינוקינו. רק במקום שאת תעשי זאת היא עושה זאת בעצמה. כאשר תגדל עוד אני מניחה שהיא תפסיק. אם זה מפריע לך או לאחיה הגדול ניתן או לתת לה להירדם לבד בחדר לפני שהוא נכנס לישון. או אחרי שכבר נרדם.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות