בת חודשיים ישנה רק על הידיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

07/01/2019 | 16:44 | מאת: ש

תינוקת בת חודשיים, ישנה טוב בלילה 5-7 שעות קמה לאכול וחוזרת לישון לעוד שעתיים. כל שאר היום היא ישנה רק על הידיים וכשאני מורידה לעריסה היא ישר מתעוררת. ניסיתי להשאיר עליי 2 דקות ולהוריד וניסיתי גם להשאיר עליי שעה ועדיין כשאני מורידה היא בוכה. ניסיתי חדר חשוך, לעטוף בשמיכה. כלום לא עוזר. אני רואה שהיא עייפה אבל היא לא מצליחה לישון בלעדיי. מה ניתן לעשות? זה נורמלי?

כמובן. בגיל חודשיים בהחלט צריכה אותך ואת יכולה לתת לה לישון עלייך כדי שתישן. עד גיל 3 חודשים. את יכולה לשכב איתה במיטה בחיבוק עד שהיא נרדמת. יכול להיות שבצורה זו לאחר שתירדם תוכלי לקום והיא תמשיך לישון. תנסי לעטוף אותה עם חיתול שספג את הריח שלך שתרגיש אותך קרובה.

07/01/2019 | 17:25 | מאת: ש

להשאיר אותה במיטה שלי אחרי שהיא נרדמת? או שהתכוונת שאשאר איתה?

זאת גם אופציה לשיטה שנקראת שינה משותפת למי שמעוניין בצורה זו. הכוונה להרדים אותה במיטה שלה כשאת איתה מחבקת או מלטפת. משמיעה רעש לבן (ששששש) עד שהיא נרדמת ואז להתרחק.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות