הילדה ישנה איתנו באופן קבוע

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

03/01/2019 | 07:15 | מאת: אבא עייף

שלום, הבנת שלי בת שנה וחצי לא מסכימה להרדם במיטה שלה אלא רק במיטתנו, לאחר מכן אנחנו מעבירים אותה למיטה שלה אבל באמצע הלילה היא בוכה ולא מוותרת על חזרה למיטה שלנו. אדגיש כי המצב מורכב יותר כי אנחנו גרים כיום בחדר אחד כך שאין לנו אפשרות להפרדה מלאה מה עושים בשביל לסדר את זה?

השאלה מה אתם מעוניינים יש מספר דרכים/אופציות. 1. שינה משותפת ז"א שבשלב זה היא תישן אתכם במיטה וכך תהיה לכולכם דינה רציפה במהלך הלילה. 2. כשמחזירים אותה למיטה בלילה להתעקש כל הזמן שהיא לא תבוא למיטה. אחרי 3 ימים של התעקשות בד"כ מטמיעים את הדרך החדשה. 3. לעשות את ההרדמה במיטה שלה בתחילת הלילה ולהתעקש לכל אותך הלילה. גם כן בד"כ תוך 3 ימים יש הבנה.

03/01/2019 | 09:13 | מאת: אבא עייף

ננסה את 3, 1 לא אפשרי היא מסתובבת כל הלילה במיטה תודה רבה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות