שנת לילה בתינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

30/12/2018 | 18:32 | מאת: נגה

ערב טוב, התינוקת שלי בת 3 חודשים, אני מרדימה אותה כל יום סביב השעה 22 והיא ישנה עד 5 בבוקר. כאשר מתעוררת לא בוכה אך מסובבת את הראש מצד לצד וזזה המון. לאחר שזה נמשך מספר דקות אני קמה מחליפה טיטול ומניקה אותה מס דקות והיא נרדמת ישר שוב לעוד כשעתיים, נראה שאינה רעבה במיוחד. האם יש דרך להאריך לה את הלילה? אציין שמתעוררת מספר פעמים בלילה אך חוזרת לישון לבד, בתחילת הלילה לא נרדמת לבד אלא על הידיים.

כל עוד לא בוכה את יכולה לעזוב אותה ואולי היא תרדם לבד. אין צורך להחליף טיטול ולהניק אם נראה לך שהיא לא ממש רעבה. ברגע שלא תעירי אותה קרוב לוודאי שהיא תחזור לישון.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות