שינה בבית בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

10/12/2018 | 01:01 | מאת: בר

שלום ביתי , שבוע הבא בת ארבעה חודשים, מגיל חודש ישנה חמש שעות רצוף ולאחרונה, בחודש וחצי האחרונים, ישנה כבר שבע שעות רצוף. הולכת לישון בין השעות שבע לשמונה בערב. לאחרונה היא מתחילה להתעורר אחרי ארבע חמש שעות ונרדמת שוב רק אם צמודה לגוף שלנו, כלומר ישנה לידנו. לעומת זאת כשאמא שלי לוקחת אותה היא ישנה שבע שעות רצוף בלי לזוז. מדוע בבבית היא ישנה שינה חסרת מנוחה אך אצל האמא מצליחה לישון טוב? התנאים בשני המקומות דומים, ישנה על הגב. תודה!

יכול להיות עניין פשוט של טמפרטורה. אולי קר לה קצת יותר בבית ולכן היא מתעוררת. תנסו לחמם טיפה את החדר או לחילופין שמיכה יותר עבה/עיטוף.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות