בת 15 ח' אוכלת בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

29/11/2018 | 11:02 | מאת: נורית

שלום, בתי בת 15 חודשים אוכלת בקבוק פעמיים בלילה כל לילה. היא מסיימת בקבוק מלא ונרדמת מעט אחרי שסיימה, ולכן אני חושבת שבאמת מדובר ברעב ולא בהרגל להירדם עם בקבוק (היא לעולם לא נרדמת תוך כדי אכילה). אני מבינה שצריך להעלות את כמות האוכל במשך היום ותוך כדי כך להוריד את ארוחת הלילה, אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה? אני לא רוצה למנוע ממנה אוכל כשהיא רעבה בלילה ולתת לה לבכות.

כמו שרשמת תנסי לתת לה במהלך היום יותר אוכל מוצק והשלמה של בקבוקים לפי הצורך שלה. אם היא מתעוררת בלילה תצני לה בקבוק אבל תנסי להכין פחות ז"א היא תסיים בקבוק וזה אולי יספק אותה אבל במקום לאכול 240 תכיני רק 180 לדוגמא ותראי אם היא חוזרת לישון אחרי שסיימה או שהכמות באמת חשובה לה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות