רגרסיה בתינוקת מצוננת

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

31/10/2016 | 03:41 | מאת: נורית

שלום. לפני כשבועיים עשינו עם ביתנו בת ה8 חודשים תהליך מאוד מוצלח בו היא למדה להירדם בכוחות עצמה ולא להתעורר כל הלילה. כעת היא מצוננת ומשתעלת ונדמה שזה הרס את כל מה שהשגנו...האם לחכות שתחלים ולחזור על אותו תהליך מהתחלה? (יש לציין שגם כעת כשמצוננת אנחנו לא מאכילים או מנענעים בלילה...אבל השינה חזרה להיות םחות טובה, יש בכי ועצבנות)

אכן כן יש רגרסיה ב ולאחר מחלה. ובמחלה מותר לפנק. מיד כשמשתפרת חוזרים לתהליך מהמקום שנעצר. קחי בחשבון כי יהיו מס' לילות קשים כדי לחזור לתלם, כל זה רק אחרי שתשתפר מבחינת ההצטננות. בהצלחה והחלמה מהירה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות