בן שנה ותשע... לא רוצה לישון

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

12/09/2018 | 21:52 | מאת: רונית

ערב טוב, אבקש לדעת מה הדבר הנכון לעשות. תינוק בן שנה ותשע שלא רוצה ללכת לישון. השעה שמונה, הוא אחרי מקלחת. במיטה עם בקבוק. השאלה שלי היא האם להתעקש איתו שיירדם,דבר שמלווה בבכי קורע לב, או לזרום איתו, להראות לו סרטונים בטאבלט, ויירדם כבר כשיהיה ממש עייף? תודה

מומלץ להמנע מזמן מסכים החל משעתיים לפני השינה מאחר והקרינה מהמסכים מפריעה להפרשת הסירוטונין במוח שהוא אחראי על השראת השינה. את עושה לו טקס שינה טוב לכן ההמלצה שלי זה להישאר איתו בחדר. לשחק קצת. להקריא לו סיפורים ולנסות לעייף אותו במהלך אחר הצהריים יותר.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות