שינוי בשינה אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

05/08/2018 | 00:30 | מאת: שני

הילדה שלי בת 6 חודשים מגיל 4 וחצי חודשים התחלתי לעשות לה טקס שינה בשעה 20:00 שזה אומר מקלחת בקבוק ואוכל , תוך כדי האוכל הייתה נירדמת ואז ישנה עד 5 וחצי 6 בבוקר. ב3 שבועות האחרונים היא גם נירדמת תוך כדי האוכל אבל לאחר כשעה , שעה וחצי מתעוררת ונשארת ערנית לגמרי עד 00:00 , 00:30 ואז אוכלת שוב , חוזרת לישון ואז קמה שוב ב4 לאכול וחוזרת לישון עד 8. אני לא מצליחה להבין מה קרה ב3 שבועותהאחרונים שהיא פתאום לא ישנה ברצף מ8 בערב עד 6 בבוקר , מבחינת ההתנהלות שלי הכל מתנהל בידיוק אותו דבר .אשמח לעזרה .תודה רבה

סליחה על פספוס ההודעה שלך. לא התקבלה אצלי. אם עדיין זקוקה לעזרה אשמח ליעץ לך בטלפון.

04/09/2018 | 21:44 | מאת: שני

כן אני אשמח תודה :)

0507422038 לפי התיאור שלך ככל הנראה משבר קפיצת גדילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות