בעיות שינה בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

20/10/2016 | 08:53 | מאת: עדי

היי, הבת שלי ישנה יחסית בסדר בלילה (מתעוררת פעם אחת בלילה למים או למוצץ). אבל לפעמים כשאני עוברת ליד החדר שלה בשעות הלילה או בבוקר אני רואה אותה פשוט יושבת על המיטה ובוהה ואחרי איזה חצי שעה חוזרת לישון. האם זה תקין? אם לא, כיצד ניתן לטפל בזה? תודה!

תינוק גם ממש קטן יכול להתעורר ולהיות עם עצמו ולקשקש באמצע הלילה ואז לחזור לישון. אין שום צורך להתערב אם אינה דורשת התערבות מצדכם. אם סמן הערות הזה מפריע לה במהלך היום או שהיא עייפה מאוד עקב כך תעקבו אחריה. אם מבחינת שינה הכל בסדר, הכל בסדר.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות