נרדמת עצמאית אך לא מוכנה שנצא מהחדר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

26/01/2018 | 21:34 | מאת: יעל

שלום, פעוטה בת שנה ו9 נרדמת לבד במיטה, אך צריכה שנהיה בחדר (ללא דיבור או מגע). לפני כחודשיים ניסיתי לצאת ולהכנס כשהיא בוכה אך בסופו של דבר זה הגיע להיסטריה נוראית שהיא גם לא היתה מוכנה להיות במיטה אלא רק על הידיים (וביומיים שאחרי בעצם חזרנו צעד אחורה להרגיל אותה שוב להיות במיטה ללא בכי). אני חוששת מאד לנסות שוב ושיהיה אותו מצב היסטרי. מה ניתן לעשות? תודה, יעל

אם אתם יושבים בחדר והיא נרדמת לבד זה נהדר תמשיכו לשבת על הכיסא עד שהיא נרדמת. כל 3 ימים תזיזו את הכיסא 2-3 ס"מ (כן כן ממש מעט) לכיוון היציאה זה תהליך ארוך בשבילכם אך רגוע בשבילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות