הפרעות שינה בבית אחר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

05/11/2017 | 09:08 | מאת: אפיק

שלום בני בן 3 וחצי חודשים ומאז שנולד אין לו בעיות מיוחדות בשינה, אנחנו מקפידים על טקס שינה בין 6 וחצי לשבע וחצי בערב ולאחר מכן לוקח קצת זמן אבל הוא נרדם לבד במיטה. הבעיה שלי היא כזו, כאשר אנחנו נוסעים להורים ונשארים ללילה הוא פתאום לא רגוע , בוכה המון, מתעורר בלילה יחסית הרבה וממש מתחיל לבכות כשאני רק חושבת להניח אותו במיטה . האם יש הסבר לכך? יכול להיות שזו צירוף מקרים שפעמיים אחרונות שההינו אצל ההורים ( זה המקום היחיד שישן בו חוץ מהבית שלנו) הוא מתנהג כך? ומה ניתן לעשות? חשוב לי להוסיף שכשאנחנו חוזרים לדירה שלנו הוא רגוע שוב וצוחק ומשחק תודה רבה

שלום אפיק, אמנם 3.5 חודשים זה טיפה צעיר מדי, אך יכול להיות שבנך מאוד רגיש לשינויים ושגם השינוי של מיטה אחרת מביא אותו למעין אי שקט. האם ניסיתם את הסדינים וכל המצעים שלו בבית ההורים לכבס עם אותו סוג של חומר (ג'ל/אבקה/מרכך) לפעמים זה העניין. אפשר לנסות להסביר לו (למרות הגיל) שנוסעים לסבא וסבתא ושם יישן במיטה מיוחד בשבילו. אפשר לנבות לבצע עיטוף כדי לעזור לו להירדם. ואולי בובה או חיטול טטרא קשור שיכול להתחבר אליו ויהיה איתו במיטה. שינה עריבה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות