בעיית שינה לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

18/10/2016 | 20:53 | מאת: נורית

שלום. יש לי ילדה בת 4 עם שינה גרועה ביותר ואני אובדת עצות. כמעט אין לילה שהיא ישנה רצוף, מתעוררת צועקת כשהיא צריכה לשירותים או לשתות ואני לא מצליחה ללמד אותה שבגילה היא יכולה לגשת לשתות לבד. מה שמדברים איתה במהלך היום היא לא מצליחה לזכור וליישם באמצע הלילה כשהיא מתוך שינה, ופשוט צורחת. לפעמים מעירה את אחיותיה. ולפעמים סתם מתעוררת צועקת כמו בביעותי לילה, ולא לפיפי.. השאלה מה עושים בגיל כזה. תודה

לגבי ביעותים, שימי לב אם מתרחשים כל לילה באותה שעה. לגבי הפיפי בלילה, הייתי ממליצה לך כחצי שעה לפני שמתרחש אירוע בכי וצרחות להעיר אותה לתת לה יד שתרד מהמיטה ולשירותים לפיפי ולהחזיר למיטה, אם בזמן זה היא מבקשת מים אפשר לתת לה לשתות אך מומלץ למעט בשתיה במהלך שעות הערב הקרובות לשינה ובלילה כדי להפחית את הצורך בפיפי בלילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות