מוקדם בבוקר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

17/10/2016 | 04:03 | מאת: שירה

בוקר טוב בני בן שנה וחודשיים, החל להתעורר בשבוע האחרון ב 4 לפנות בוקר ומסרב לחזור לישון. מאז שנולד היה הולך לישון ב 19:30, בחצות מתעורר לבקבוק, ובשעה 6:30 מתעורר. לפני שבוע החלו השכמות ב 4:00 כשהוא ער לחלוטין ומסרב לחזור לישון. תמיד הוא היה נרדם לבד, ולאחרונה משום שהתקשה להרדם ללא נוכחותינו, נתנו לו לבכות עד שנרדם. אחרי כמה לילות הוא חזר ליהרדם לבד וללא בכי. מה עושים עם הבקרים המוקדמים? הוא ישן עם אחותו בחדר, ומעיר אותה באופן קבוע. תודה וחג שמח שירה

המתאים ביותר לגילו שירה הוא לקנות מנורת לילה וטיימר. לכוון את המנורה ל-4:20 בתנאי שמתעורר ב-4:00 בטקס שינה לומר לאור לילה טוב ולכבות כשהוא מתעורר מסבירים לו שהאור עדיין ישן ועכשיו זמן לישון. יש מצב שגם כאשר יתעורר ב-4:00 הוא לא יבכה אלא ימתין שהאור "יתעורר". לאחר מספר ימים ניתן להזיז את טיימר השעון קדימה כ-15 דק' וכך כל מספר ימים עד שתגיעי לשעה הרצויה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות