תינוק בן 3 חודשים לא נרדם

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

26/03/2017 | 01:00 | מאת: יהודית

שלום וברכה. התינוק שלי בן 3 חודשים שבוע הבא. אני מתחילה טקס שינה בערך ב20 מקלחת ותמ"ל (במהלך היום הוא יונק) אבל הוא לא נרדם עד בערך 12 בלילה לשנת לילה רצופה. אצל אוכל לגרום לו לשיון מוקדם יותר ?

ככל הנראה את מפספסת את חלון השינה שלו ולכן זה קורה. נסי להקדים את טקס השינה ולהשכיב מוקדם יותר. בנוסף שימי לב לסימני העייפות המוקדמים שלו ומסי להשכיב לפי סימנים אלו. כל תינוק עם סימנים אישיים יכול להיות כמו גבות ורודות, ירידה העירנות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות