סדר יום לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

25/09/2016 | 17:44 | מאת: עדי.ר

הבן שלי בן כמעט חצי שנה ושנת היום שלו מתנהלת באופן די משונה אך עקבי. ישן שנת בוקר בערך ב 8 בבוקר למשך 3/4 שעה עד שעה. אחכ ישן באיזור 11:00 עוד חצי שעה עד 3/4 שעה ובשעה 2:00 בערך ישן שעה וחצי שעתיים. אמבטיה בשש וחצי. לא מצליחה לשנות את זה. האם תקין? ואם לא, מה כדאי לעשות?

חסרים לי פרטים כמו השעה שנרדם בלילה ובאיזו שעה קם בבוקר. בעיקרון בגילו עדיין יש 3 שינות במהלך היום. ממוצע לתינוקות בגילו: לאחר שמתעורר בבוקר ער כשעה ואז הולכים לישון, לאחר שהתעורר משנת הבוקר ער מעל שעתיים ואז שנת צהריים לאחר שהתעורר משנת צהריים ער 2-3 שע' ואז שנת אחה"צ ואחרי שמתעורר משנת אחה"צ ער כשעה עד לשנת הלילה, סביב גיל 8 חד' מתחילים לוותר על שנת האחה"צ למרות שזה ממוצע ויש יוצאים מהכלל. שעת המקלחת נראית לי שמתאימה לך ואכן זו בד"כ השעה הכי נוחה להורים ובד"כ גם לתינוקות. המשיכי עם סדר יום קבוע.

26/09/2016 | 09:46 | מאת: עדי.ר

ישן מ19-19:30 בערך עד 6-6:30 בבוקר. היום שלו מתחיל מאוד מוקדם ולכן הפערים שלו גדולים יותר. כשקם אני בכלל לא בטוחה שאכן סיים את שנת הלילה וכשמחזירה אותו לישון לאחר כשעה לאחר שהתעורר הוא ישן חצי שעה-3/4 שעה בלבד...

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות