צלקת באף בעקבות ניתוח

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

12/11/2018 | 22:48 | מאת: תומר

שלום רב, לפני כ-17 שנה עברתי ניתוח מקומי להוצאת נקודת חן באמצע האף. לאחר זמן מה נוצרה שומה גדולה, והרופא החליט לכרות אותה. מאז יש לי צלקת קטנה על האף והיא מטה אותו וגורמת לאף להיראות טיפה עקום בפרופיל. השאלה שלי אם יש טיפול להעלמת או טשטוש הצלקת. אני באמת מבולבל מכל האתרים שמציעים שלל טיפולים. אודה לתשובתך, תומר

כדי לענות במדויק צריך לראות את הצלקת , אבל עקרונית אפשר לטשטש צלקות , השיטה הטובה ביותר - לייזר ויש כמה סוגים . את הסוג מתאימים לפי המצב.

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות