צלקת מציקה בגב אחרי ניתוח מינורי

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

30/07/2018 | 23:44 | מאת: רחלי

לפני השלושה חודשים נמצאה לי נקודת חן מלנומה התחלתית בגב שבעקבות הממצא הורד לי שטח גדול ועמוק יותר לפי פרוטוקול- בערך 2 סמ' רוחב ועומק. מאז ההסרה השניה עברו חודשיים. הצלקת מפריעה לי יותר ויותר. היא מגרדת לי ויחד עם זאת מרגישה קצת מתוחה וכואבת מעט. היא די אדומה ומעט בולטת. יש לי נטיה לקלואידים אף על פי שהצלקת באמצע הגב ולא נראה שאני מפתחת קלואידים בתקופה האחרונה. האם התחושה המגרדת אמורה להפסק ומתי? האם יש משחה שיכולה לעזור? יש לי בבית קלוקורט. האם אפשר להשתמש כל עוד יש אודם והאם יעזור לחוסר הנעימות?

התחושה המגרדת חולפת עם הזמן , לא ניתן לדעת בדיוק מתי זה יקרה. אפשר לשים קלוקוט , אפשר גם לנסות משחה סטרואידלית כמו דרמובאט

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות