טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

04/09/2017 | 16:14 | מאת: טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS

שלום רב . פריחה אריטמית קשקשת, טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS רבוי של דמודקס בעור הפנים- מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשיומש טיפול גל בנזק 5 אחוז למשך 3 חודשים, למרוח בלילה בלבד. שכחתי לומר ולשאול את הרופא- אני כאיש ביטחון מאבטח, אמור וחייב לעבוד גם משמרות לילה בכל שבוע. בימים שאני עובד לילה, אני יכול ואפשרי למרוח גל בנזק בשמונה-תשע בערב ? ולשתוף להוציאו מפניי בשעה 5-6 בבוקר? בכלל גם כשאני לא עובד לילה, אני לא ישן עד 2-3 לפנות בוקר. זה בסדר? או גל בנזק נספג ועובד ופעיל אך ורק כשיושנים לילה שלם? כשערים ועובדים בלילה, גל בנזק לא נספג ולא עובד ולא פעיל ?

22/09/2017 | 09:52 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אין בעיה למרוח בנזק גם כשאתה ער ופעיל . הרעיון הוא למרוח אותו כשאין חשיפה לשמש ולכן ההמלצה למריחה בלילה אך אין שום בעיה למרוח כבר מ20 בערב וגם כשאתה לא ישן

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות