פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

01/09/2017 | 13:19 | מאת: פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

אבחון בדרמוסקופ אצל רופאת עור- אקנה עם טפילי דמודקס רבים, באזור הסנתר. הרופאה רשמה לי גל בנזק 5 אחוז . למריחה בסנתר למשך 3 חודשים, פעם ביום בשעות הערב/לילה. רכשתי אתמול והתחלתי להשתמש בו. השאלה שלי: מריחה בשמונה-תשע בערב, למשך הלילה מספיק אפקטיבי ופעיל בנזק בסנתר? 10-12 שעות גל בנקז על הפנים לא גורם נזק ? כי בבוקר בשעה 07 אני מתקלחת, שותף מוציא את את הגל בנזק מהפנים עם סבון נוזלי עדין ויוצא לעבוד. האם אני פועל בסדר ונכון וכראוי?

02/09/2017 | 07:13 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

השימוש בבנזק הוא שכבה דקה על כל הפנים בלילה . להשאיר כל הלילה בבוקר לשטוף את הפנים עם מים וסבון עדין ולמרוח קרם הגנה משמש spf 30 ומעלה . צפוי להתחיל לראות שיפור תוך כחודש וחצי של שימוש מתמיד . בהצלחה

03/09/2017 | 19:15 | מאת: פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

שלום רב דוקטור אלה מורח אותו בבית, לפעמים בשעות היום, לפעמים בשעות הלילה. הריח ותופעות לואי של גל בנזק, אני סובל כל יום מקסימום 4-5 שעות, לא יותר. אחרי 4-5 שעות אני שותף את הפנים עם סבון פנים נוזלי עדין. השאלה- תוך זמן הזה 4-5 שעות, בנזק נספג וחודר פעיל ועובד בתוך העור? באותם מקומות הבעיתיים בנזק משמיד את הדמודקסים האלו ? למשך הזמן בנזק משמיד ומונע את הימצאותם וריבויהם וחזרתם של דמודקסים באותם מקומות ואחרים בפנים? תוך כמה זמן בערך אני אמור לראות שיפור לטובה בפנים שלי? תודה רבה מראש לתגובתך לשאלותיי.

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות