מה פרוש המחלות ולמה תרופה וקרם לא עוזרים

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

11/07/2017 | 16:05 | מאת: מה פרוש המחלות ולמה תרופה וקרם לא עוזרים

שלום דוקטור אלה לפני 5 ימים רופאה עור הבחינה אצלי טינאה פאדיס ואוניקומיקוזיס ו עוד- פנים אדומות, ריבוי יחסי של טפילי דמודקס בסנתר. ועוד- דרמטיטיס כרונית פבנים. רשמה לי תרופה טרבינפין 250 מג פעם ביום וקרם ניזורל לפנים פעמיים ביום. עדיין אני לא רואה לא מרגשי שיפור. האם תרופה וקרם חלשים ולא יעילים לרפא לטפל במחלות אלו ? תרופה או קרם אחרים שיעילים ומרפאים מחלות אלו? האם קיימת זריקה נגד מחלות אלו? זריקה לפנים בסנתר או לגוף? איזו זריקה? בכלל אילו זריקות מיועדות לרפא מחלות אלו? תודה רבה מראש על תגובתך. מירי בת 50.

12/07/2017 | 23:58 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

טרבינפין זוהי תרופה המיועדת לטיפול בפטרת הגוף, רגליים וציפורנים . לוקח שבוע עד חודש לתגובה בפטרת הגוף/ כפות רגליים ושלושה חודשי טיפול לפטרת הציפורנים. זאת רק לאחר נטילת תרבית שמוכיחה שאכן מדובר בפטרת בציפורנים ולא בתופעה דומה של שינויים בציפורן ללא פטרת. באשר לאדמומיות בפנים- ניזורל זהו קרם שמועיל באופן חלקי לסבוריאה ופחות לרוזאציה. אם מדובר בסבוריאה קשה בשילוב עם רוזאציה סביר להניח שטיפול מקומי בניזורל לא ישפיע . אני ממליצה לחזור לרופא העור לדון שוב בטיפול המתאים לתופעה זו

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות