אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס.

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

20/06/2017 | 21:25 | מאת: אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס.

שלום רב דוקטור אלה אתמול רופא עור הבחין אצלי זיהומים פטרייתים, אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס. בקרקפת, פנים-סנתר, חזה. לפעמים מגרד. רופא עור רשם לי טבליות טרבינאפין 250 מ"ג 1 פעם ביום. למשך 14 יום. שכחתי לשאול את הרופא- תוך כמה ימים ניכר שיפור מטרבינפין? 14 יום זה מספיק זמן להתנקות ממחלה זו? השפעת טרמינפין כמה שעות לאחר נטילתו? קפה-תא מותר לשתות או אסור במהלך שימוש בטרבינפין? מודה לך מראש על תגובתך לשאלותיי.

22/06/2017 | 00:12 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום אתה מציג מספר בעיות שונות בתכלית ובעלות טיפולים שונים זיהום פטרייתי ישנו מסוגים שונים . אחד הסוגים אשר נגרם על ידי פטרת ממשפחת טריכופיטון מטופל על ידי טרבינפין אך לא כל סוגי הפטרת הקיימים. במידה ואכן יש לך פטרת גוף שחשודה שנגרמה מטריכופיטון הטיפול בטרבינפין אכן מומלץ טיפול של שבוע עד חודש בהתאם לחומרה. טרבינפין מתחיל להשפיע על הפטרת בדר"כ תוך מספר ימים ויש צורך בנטילתו שבוע עד חודש בהתאם לחומרת הפטרת ומשתנה ממטופל למטופל על פי מערכת החיסון שלו והנטיה הגנטית שלו . נטילת טרבינפין אינה קשורה לאוכל או שתיה באשר ל-2 התופעות האחרות שתיארת- דמודקס ואטופיק דרמטיטיס - אין להן קשר לנטילת טרבינפין

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות