מתן אזניל בהחמרת אסתמה

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

14/04/2020 | 13:27 | מאת: עדי

שלום ד"ר, ראיתי שאתה ממליץ לעיתים להחמרות אסתמה אצל ילדים על טיפול באזניל. אשמח לברר: האם ההמלצה הזאת יכולה להיות תקפה גם אצל בחורה בת 37 שהיתה לה אסתמה בינונית ובעקבות חיסון אלרגיה נגד אבק(פעם בחודש מנת אחזקה) האסתמה החמירה מאוד והפכה לקשה, וקורס פרדניזון רק עזר מעט? אין בכלל שיעול, רק קשיי נשימה וחוסר איזון. או שההמלצה לאזניל תקפה רק לילדים? תודה מראש

יש אזניל בכדורים והוא עוזר גם במבוגרים בהתקף של אסטמה אזניל לבד לא עוזר . צריך לקחת אותו יחד עם טיפול טוב ומתאים נגד האסתמה

מנהל פורום אסתמה ילדים