מכשיר אינהלציה נייד לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

06/11/2019 | 08:55 | מאת: רעות

הייתי שמחה לקבל המלצות על מכשיר אינהלציה נייד לילדה בת 12. היא יוצאת לטיול שנתי אז צריכים מכשיר עם סוללות. (אין לה מקור חשמל להטענה). אנו מעדיפים מכשיר שניתן להלביש עליו מסיכה, לא כזה שישירות מלבישים על הפנים. זה דחוף כי הטיול שבוע הבא... אודה להמלצות מבעלי נסיון.

בתשובה לשאלה מכשיר אינהלציה נייד לבת 12. אני לא מכיר מכשיר אינהלציה נייד אך יש מכשיר נייד קטן שקט ויקר אך אולטרסוני שאסור להשתמש בו כיוון שהוא לא מתאים לאינהלציה של בודיקורט אם תמצאי מכשיר רגיל - לא אולטרסוני את יכולה להשתמש בו בברכה פרופ' ב. וולוביץ

06/11/2019 | 09:14 | מאת: רעות

תודה על התשובה המהירה אבל מה זה מכשיר "רגיל" אנו צריכים מכשיר עם סוללות שיחזיק מעמד בטיול של יומיים בחוץ. וכן, האינהלציה היא עם בודיקורט, סליין, ו- ונטולין.

צריך להיזהר לא לקנות מכשיר נייד אולטראסוני כיוון שהוא לא יכול לשמש לטיפול עם בודיקורט רק עם ונטולין. האדים הקטנים שמייצר המכשיר האולטרסוני לא יכול לשאת עליו את המולקולה הגדולה של הבודיקורט בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים