בטנזול לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

05/11/2019 | 23:46 | מאת: אמא לתינוק

שלום ד״ר, התינוק שלי (9חודשים) עם סטידור בפעם השניה בחודש האחרון. ביקשתי מהרופא לטפל בו בפלקסוטייד מאחר והבטנזול ידוע בעוצמה מופרזת ואי שקט מתמשך, אך הוא התעקש בשני המקרים ש2 כדורי בטנזול 125 בבוקר , ו2 בערב ל3 ימים הרבה יותר יעילים. אני מרגישה שזה מאוד אגרסיבי לתינוק.. אודה לעצתך/הערות/הארות. אני ביום הראשון של הטיפול כרגע.

תשובה לשאלה בטנזול לילד בן 9 חודשים? יש דרכים שונות לטפל בתינוקות עם אסתמה בילדים. בטנזול היא התרופה מקובלת לשימוש בקרב רופאים. אני לילדים שבטיפולי לא נתתי אף פעם בטנזול בגלל תופעות הוואי הקשות שלו . אני מציע לילדים שבטיפול תרופתי אחר שהוא יותר מועיל ולא מזיק בברכה פרופ' ב. ולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים