שיעול אסטמת ילדים אודה לחוות דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

24/07/2019 | 23:43 | מאת: מיכל

שלום לבתי בת ה3 יש התקפים של שיעול שמגיעים אחת לחודשיים. זה התחיל מתחילת השנה מהרגע שנכנסה לראשונה לגן ילדים. מתחיל נזלת ואחריו השיעול. אובחנה עם אסטמת ילדים. ניסינו משאפים ללא הועיל מה שמעלים לה את השיעול זה אזניל ל5 ימים. אני מוטרדת. לא מזיק לתת לילדה אזניל אחת לחודשיים?? בתקופה האחרונה היא אובחנה גם עם נוזלים באוזניים והגדלה של שקד שלישי. ממתינים ליעוץ. האם השיעול הוא כתוצאה מהממצאים הנל? אודה לחוות דעתך. אמא מתוסכלת

יש דרך לעצור התקפים באמצעות משאפים וספייסר. במקרים קשים יותר באמצעות אינהלציות של ונטולין ובודיקורט ורק אם כל האמצעים האלו לא עוזרים מוסיפים אזניל וחוזרים על האינהלצית . טיפול באזניל לבד משפר את המצב אך לא מביא להבראה מלאה של הילד מההתקף כדאי לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים שאבחן מה מצב המחלה של הילדה שלך וידריך אותך איך להתגבר מהר על כל התקךף ואיך למנוע התקפים בעתיד בברכה פרופ' ב. וולבויץ

מנהל פורום אסתמה ילדים