שאלה לגבי ילד בן 14

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

10/04/2019 | 21:23 | מאת: שרה

היי הבן שלי בן 14 כול חודש זה מתחיל מאפצי ואז מתחיל נזלת ושיעול תפקודי ראות תקין צילום תקין רופאת אלרגיה תקין היום אצל רופכ אף אוזן גרון הוא אמרעשה בדיקה אים צינור לתוך האף ואמר שיש מלא נזלת וזה אלרגיה ונתן מוקסיפן וכדור אלרגיה לפני שינה שאלתי האים המוקסיפן יעזור לשיעול אוו שאני יוסיף אזניל מה זה האלרגיה הזאת

מוקסיפן לא יעזור לשיעול אזניל אולי כן ילד שמשתעל הרבה יש לו קרוב לוודאי רגישות בדרכי הנשימה מסוג אסתמה. כדאי לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים כדי שיאבחן מה יש לך ואיך להתגבר על השיעול

מנהל פורום אסתמה ילדים