שאלה לגבי ילד בן 14 שאריות של שיעול

דיון מתוך פורום  אסתמה ילדים

12/02/2019 | 18:06 | מאת: דנה

היי בני בן 14 שנים תפס אותו שיעול טורדני והרופאה נתנתה לו אזניל בכדורים יש שיפור ועדיין מדי פעם יש שיעול לציין שהילד מקבל משאף וספרי לאלרגיה וכדור אריוס הילד היה יושן אים שמיכה נוצות אווז והרופאה ביקשה להוציא את השמיכה שאלתי מתי אמור השיעול לעבור לגמרי הוא שבוע מסיום הטיפול מאזניל יש עוד משהו להפסיק את זה לגמרי

אם הילד משתעל הרבה ימים והשיעול משך הרבה זמן ( שבועות) כדאי יהיה לפנות לרופא ילדים מומחה למחלות ריאה בילדים כדי שיאריך אמ מצבו וימליץ על טיפול אם השיעול הוא חד פעמי ויפסק בעוד כמה ימים לא צריך לעשות דבר בברכה פרופ' ב. וולוביץ

מנהל פורום אסתמה ילדים